Maak je Reservering

Een tafel boeken is makkelijk en is zo gebeurd.

Een bezoek aan Texel is niet compleet zonder een bezoek aan Eigeweis!

Telefonisch Reserveren

U kunt ook telefonisch reserveren voor de lunch en het diner. Bel ons op telefoonnummer +31 (0)222 317590 tussen 12.00 en 22.00 uur. Wij zijn geopend van vrijdag t/m maandag. Ons streven is om zo snel als mogelijk weer 7 dagen per week op een “normale” manier open te zijn.

Inloop/ Walk-in

U kunt ook gewoon langskomen en ter plekke reserveren. Indien er een tafel beschikbaar is kunt u gelijk plaats nemen.

Terras

We nemen geen telefonische of online reserveringen aan voor het terras. U kunt dus gewoon langskomen en indien er een tafel vrij is kunt u daar plaats nemen.

Groepen

Er kan via het online reserveren een tafel t/m 8 personen gereserveerd worden. Indien de personen in de groep tot dezelfde huishouding behoren mag er aan één tafel worden gezeten. Mocht er online geen tafel beschikbaar zijn bel ons dan!
Tel. +31 (0)222 317590.

Groepen groter dan 8 personen kunnen alleen telefonisch reserveren. Bel ons voor de mogelijkheden!

Heerlijk ongedwongen Genieten

aan het Strand in de Straat!

Restaurant Eigeweis!

Het restaurant met zo’n 150 zitplaatsen is ruim opgezet maar zeker ook knus en intiem. Het warme blauw, het zanderige grijs en de messing/ goude accenten zinspelen op het Texelse strandgevoel.

Sunset Lounge

Het restaurant gedeelte van Eigeweis heeft zo’n 150 zitplaatsen, de “Sunset Lounge” is een apart ingerichte ruimte met een atmosfeer welke zinspeelt op het Texelse strandgevoel.

Deze semi-privé kamer is ook beschikbaar om af te huren voor bijeenkomsten, verjaardagen en andere evenementen.

De Sunset Lounge is geschikt voor groepen van 10 tot 40 zittende gasten of maximaal 75 staande gasten.

Diner cadeaukaart

Naast onze eigen Dinercard accepteren wij geen cadeaukaarten van derden. Om een Dinercard van Eigeweis te bestellen kunt u een e-mail sturen naar: bediening@eigeweis.com