Maak je Reservering

Een tafel boeken is makkelijk en is zo gebeurd.

Een bezoek aan Texel is niet compleet zonder een bezoek aan Eigeweis!

Telefonisch Reserveren

U kunt ook telefonisch reserveren voor de lunch en het diner. Bel ons op telefoonnummer +31 (0)222 317590 tussen 12.00 en 18.00 uur. Wij zijn dagelijks geopend

Inloop/ Walk-in

U kunt ook gewoon langskomen en ter plekke reserveren. Indien er een tafel beschikbaar is kunt u gelijk plaats nemen.

Terras

We nemen geen telefonische of online reserveringen aan voor het terras. U kunt dus gewoon langskomen en indien er een tafel vrij is kunt u daar plaats nemen.

Groepen

Er kan via het online reserveren een tafel t/m 10 personen gereserveerd worden. Indien de personen in de groep tot dezelfde huishouding behoren mag er aan één tafel worden gezeten. Mocht er online geen tafel beschikbaar zijn bel ons dan!
Tel. +31 (0)222 317590.

Groepen groter dan 10 personen kunnen alleen telefonisch reserveren. Bel ons voor de mogelijkheden!

Wij houden ons aan de RIVM/ COVID-19 richtlijnen. We maken per 1 juli geen gebruik meer van shifts of tijdvakken, wel hanteren we een tijdsduur van max 2 uur voor een reservering zodat zoveel mogelijk gasten weer kunnen genieten van ons restaurant.

Heerlijk ongedwongen Genieten

aan het Strand in de Straat!

Restaurant Eigeweis!

Het restaurant met zo’n 150 zitplaatsen is ruim opgezet maar zeker ook knus en intiem. Het warme blauw, het zanderige grijs en de messing/ goude accenten zinspelen op het Texelse strandgevoel.

The Beach Room

Het restaurant gedeelte van Eigeweis heeft zo’n 150 zitplaatsen, “The Beach Room” is een apart ingerichte kamer/ ruimte met een atmosfeer welke zinspeelt op het Texelse strandgevoel.

Deze semi-privé kamer is ook beschikbaar om af te huren voor bijeenkomsten, verjaardagen en andere evenementen.

The Beach Room is geschikt voor groepen van 10 tot 40 zittende gasten of maximaal 75 staande gasten.

Gratis bubbels!

Iedere maandag-, dinsdag- en woensdagavond bieden we groepen van 10 personen of meer een gratis glas bubbels aan wanneer er een 3 of 4 gangenmenu wordt geboekt bij uw reservering.
Bel ons reserveringsteam op +31 (0)222 317590 voor meer informatie.